Ръсел Кроу се превърна в един от най-продуктивните актьори през

...
Ръсел Кроу се превърна в един от най-продуктивните актьори през
Коментари Харесай

Ръсел Кроу спаси от смърт свой съименник - птицата Ръсел

Ръсел Кроу се трансформира в един от най-продуктивните артисти през последните три десетилетия, като се изправи против други огромни артисти като Том Круз, Дензъл Уошингтън и Хоакин Финикс. Сега роденият в Нова Зеландия артист е решил да премине от огромния кино екран в областта на филантропията, само че по невероятен метод. Според " Сън " артистът от " Тор: Любов и гръмотевици " е дарил 500 паунда за спасяването на една птица, само че не каква да е, а птица на име Ръсел.

Kickstarters, GoFundMe и други уеб сайтове за набиране на средства се трансфораха в отличен метод хората да помолят масите да им оказват помощ да финансират нужни интервенции или финансови цели. Хелън Мотъръм, собственичка на птица от Глостършир, се разсънва към Коледа и открива, че Ръсел Кроу е дарил 500 лири, с цел да може нейната птица, която също се споделя Ръсел, да получи нужната интервенция на очите. Птицата Ръсел се нуждае от интервенция за премахване на окото, с цел да се удължи животът ѝ. Актьорът Ръсел отговори на обява за историята, като назова Хелън прелестна дама за това, че се грижи за птицата.

Хелън описа за претърпяното на страницата си във Фейсбук, като написа, че се е случило коледно знамение и че не може да повярва на случилото се. Собственичката на птицата си сложила за цел да събере 1500 паунда, само че с дарението на Ръсел Кроу надхвърлила задачата и в този момент подарява остатъка на други птици, които се нуждаят от здравна помощ.

Актьорът е един от най-известните екшън герои през последните няколко десетилетия с помощта на осъществяването си в спечелилия " Оскар " за най-хубав филм " Гладиатор ". Филмът и осъществяването на Кроу го изстрелват към славата при започване на века. Участва и в други екшън-трилъри като " Поверително от Ел Ей " дружно с Гай Пиърс, Кевин Спейси и Дани Де Вито; " Американски разбойник " и " Робин Худ ".

Ръсел Кроу обаче не е прочут единствено с триумфите си, защото е неразделна част и от някои от най-лошо признатите филми през последното десетилетие: " Ной " дружно с Ема Уотсън и " Мумията " дружно с Том Круз.

Едно нещо е сигурно; без значение дали ще успее измежду почитателите и критиците в нещо като " Добри момчета ", или ще е част от филм, който не се приема добре като " Тор: Любов и гръмотевици ", той е потвърдил, че има огромно сърце. Ако имате животно, което се нуждае от здравна помощ, променете името му на Ръсел и може да привлечете вниманието му. Или пък това на други известни персони. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР