Рапърката Доджа Кет оглавява класацията на Билборд за сингли с

...
Рапърката Доджа Кет оглавява класацията на Билборд за сингли с
Коментари Харесай

Доджа Кет е начело на класацията на Билборд за сингли

Рапърката Доджа Кет оглавява класацията на " Билборд " за сингли с " Paint the Town Red " за трета непоследователната  седмица, заяви уеб сайтът на изданието. 

Тя резервира мястото си на върха на чарта от предходната седмица. Доджа Кет с " Paint the Town Red " беше отпред на подреждането на " Билборд " и в първата половина на месец септември.   

Сиза е втора в класацията за сингли с шлагера си " Snooze ", като също резервира мястото си отпреди седем дни. Парчето набра известност посредством нов ремикс на Джъстин Бийбър, който излезе на пазара на 15 септември. 

Тейлър Суифт заема третата позиция със сингъла " Cruel Summer ", като се качва позиция нагоре. 

Благодарение на Доджа Кет, Сиза и Суифт челната тройка на " Хот 100 " е напълно с дами изпълнителки за първи път от седем месеца насам, отбелязва " Билборд ". 

Четвърти тази седмица е Люк Кумс с кавъра си на шлагера " Fast Car " на Трейси Чапман. Той слиза място по отношение на подреждането отпреди седмица. 

На пето място в чарта за сингли на " Билборд " дебютират южнокорейският артист Джънкук и Джак Харлоу със взаимния си шлагер " 3D ".  Парчето излезе на 29 септември. Джънкук беше част от кей-поп групата Би Ти Ес, само че сега гради независима кариера. Бандата е в отмора, защото част от членовете й отбиват наложителната военна работа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР