Рапърът Шон Комбс, известен като Puff Daddy или Диди, е

...
Рапърът Шон Комбс, известен като Puff Daddy или Диди, е
Коментари Харесай

Десетилетие на тормоз, дрога и подчинение: Защо бившата жена на Шон Диди Комбс го даде на съд едва сега

Рапърът Шон Комбс, прочут като Puff Daddy или " Диди ", е сключил извънсъдебно съглашение с някогашната си жена Касандра Вентура единствено ден откакто тя го упрекна в обезчестяване, склоняване към проституция и домашно принуждение.

54-годишният музикант и 37-годишната певица оповестиха, че са постигнали взаимно единодушие, без да дават повече детайлности за цената, на която Вентура е отдръпнала правосъдния си иск.

Комбс се среща с Каси Вентура през 2005 година По това време тя още е на 19, а той - фамозен по целия свят музикант и продуцент, татко на 6 деца от разнообразни дами.

Тогава тя подписва контракт със звукозаписната му компания Bad Boy Records, a през 2007 връзките им се трансформират от професионални в интимни - и то в продължение на 11 години, до 2018.

Връзката им е на приливи и отливи - с доста раздели и помирявания. Няколко пъти се е стигало и до интервенция на полицията поради фамилни кавги, отразявани в таблоидите. Една от последните им изяви дружно е на Met Gala през май 2018, едно от най-важните събития в света на модата и шоубизнеса.

През това време, съгласно жалбата на Вентура, " всички аспекти на животаѝ са били следени или от господин Комбс, или от мениджърските му компании ".

Вентура е видяла и най-хубавото, и най-лошото от живота с Puff Daddy - първокласни дарове, коли, имения, само че и тежка ревнивост, и жестоко физическо и психическо принуждение.
Жената твърди, че е подлагана на побоища от страна на музиканта, които са били толкоз тежки, че се е налагало да се крие в хотелски стаи в продължение на дни, с цел да може раните ѝ да заздравеят.Комбс я е принуждавал и да взе участие в сеанси с мъжки проститутки, в които постоянно са използвани екстази, кокаин, успокоителни, кетамин, марихуана и алкохол. При това - Комбс е правил записи на оргиите, които продължава да пази.В други обстановки, когато тя се е срещала с някогашния си другар Kid Cudi, Комбс е заплашвал противника си със закани, че ще взриви колата му.
Защитата на Комбс отхвърляше всички обвинявания. Екипът му твърди, че Вентура е изнудвала продуцента с ултиматум, че в случай че не получи 30 млн. $ компенсации, ще разгласява компромати против него в книга за връзката им.

Нейните бранители обаче настояват, че Вентура е отказала препоръчана от него сума в размер на десетки милиони и е предпочела да внесе жалбата си пред съда, с цел да " даде глас на всички дами, които страдат в безмълвие ".

Двамата са разграничени към този момент 5 години. Защо едвам в този момент Касандра Вентура взема решение да излезе обществено и да приказва за това?

Певицата е предизвикана към деяние заради обстоятелството, че единствено след няколко дни към този момент няма да има законово право да предяви искания към насилника си.
В Ню Йорк работи така наречен Закон за пълнолетните жертви на принуждение. В края на 2022 година той обезпечи едногодишен период, в който хората, потърпевши от полов тормоз в предишното, имаха право да заведат каузи против насилниците си със задна дата.Това изключение важи за жертвите, които по една или друга причина са предпочели да не подават тъжба до полицията и съда във времето на осъщественото закононарушение.Този " прозорец " в отминалостта на половите престъпни действия даде опция и на да заведе дело против някогашния президент Доналд Тръмп и да го осъди поради похищението му против нея от преди 30 години. " Прозорецът " се затваря на 23 ноември по силата на заложения в закона период.
Вентура е решила да работи в последната му седмица.

" След години на безмълвие и мрак най-сетне съм подготвена да опиша своята история и да приказвам както от свое име, по този начин и от името на други дами, които се сблъскват с принуждение и тормоз в персоналните си връзки ", написа тя в жалбата си пред съда в Ню Йорк.

Днес Касандра Вентура е щастливо омъжена за треньора си Алекс Файн, с който имат две деца.
·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР