Рапърът Криско спи с мъже, твърди бившата му приятелка Ася

...
Рапърът Криско спи с мъже, твърди бившата му приятелка Ася
Коментари Харесай

Ася Капчикова: Криско спи с мъже, сексът с него беше пълна скръб!

Рапърът Криско спи с мъже, твърди някогашната му другарка Ася Капчикова, дочу HotArena.

Русокосата моделка втрещи почитателите, защото за пръв път си разреши да издаде половите пристрастености на някогашния си и добави, че е осведомена с още по-пикантни истории.

„ Аз тези истории също съм ги чувала, знам и доста по-пикантни неща, в следствие по-късно разбрах – след нашата разлъка. Но аз никой не мога да осъждам, всеки както желае си живее живота. Като бяхме дружно сме правили секс, само че по-късно съм чувала някакви истории, само че по времето когато е бил с мен не мисля, че е бил с мъже “.

Без да се тормози от неуместните въпроси задавани от Венета Райкова, Ася споделя, че сексът с Криско куцал – правели го един път или два пъти седмично. Оправданията на рапъра били свързани с професионалните му задължения. Красавицата очаквала с неспокойствие двамата да останат уединено, само че в по-късен стадий осъзнала,ч е половият им живот е цялостна тъга.

Още до момента в който бяха гаджета потеглиха клюки, че Кристиян е минал на другия бряг. Още през 2015-а се заприказва, че предприемач е спонсорирал клиповете на рапъра против интимни милувки. Други напомнят, че по едно време Криско живееше с Миро, а двамата се оправдаваха, че единствено си разделят наема. През септември 2015г., пък гръмна скандал, че изпълнителят е задържам след гей оргия в хотел в Горна Оряховица. Явно моделката не е издържала на напрежението и е завършила връзката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР