Рапърът Кирско изпитва половинката си Цвети в социалните мрежи, видя

...
Рапърът Кирско изпитва половинката си Цвети в социалните мрежи, видя
Коментари Харесай

Криско изпитва гаджето си Цвети в интернет! Задава й въпроси за себе си

Рапърът Кирско изпитва половинката си Цвети в обществените мрежи, видя HotArena.

Габровецът задава на обичаната си въпроси, свързани с него, и провокира почитателите да отговорят на тях в мненията.

В обществените мрежи се появи малко клипче, в което изпълнителят на „ Базука “ и гаджето му Цвети седят един до различен и той я изпитва на въпроси, свързани с неговия живот.

„ Кой е обичаният ми филм “, „ Кой спорт ме успива “, „ Колко счупвания имам “, „ Кой е обичаният ми реализатор “ и „ Каква е била първата ми работа “ , са въпросите, на които се чака Цвети да отговори без неточност, писа „ ТелеграФ “.

Отговорете на въпросите и да забележим дали ме познавате добре, както и дали този субект Цветелина Петрова ме познава, което е по-съществено значимото. Не е неприятно да знаеш аз какъв човек съм “, обръща се артистът към своята обичана.

Най-верните почитатели на изпълнителя споделят, че обичаният му филм е „ Déjà vu ”, спортът, който го успива, е голф, има три счупвания, обичаният му артист е Дрейк и първата му работа е била активността му като барман. От своя страна Криско споделя, че това са отговори, които са доста близо до истината и подсказва, че обичаният му филм е с артиста Дензъл Уошингтън, само че отхвърля някои от догатките, че в началото е работил като DJ.

До няколко дни габровецът ще разгласява видео с отговорите на Цвети, която очевидно се забавлява по време на снимането.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР