Рапърът Кание Уест, който обяви намерението си да се кандидатира

...
Рапърът Кание Уест, който обяви намерението си да се кандидатира
Коментари Харесай

Голям цирк! Кой иска да управлява Америка

Рапърът Кание Уест, който разгласи желанието си да се кандидатира за президент на Съединени американски щати през 2024 година, твърди, че е предложил на някогашния президент Доналд Тръмп да бъде негов претендент за вицепрезидент, заяви Би Би Си.

Американският реализатор, който промени името си на Йе, разгласява в обществените мрежи видеоклип на логото на акцията си под надпис " Ye 24 ".
-->
Уест се кандидатира за президент на Съединени американски щати и през 2020 година, само че съумя да притегли едвам 70 000 гласа.

По-рано през седмицата той бе видян в голф клуба на Тръмп в Мар-А-Лаго в компанията на Ник Фуентес, прочут американски националист.

Уест сподели, че някогашният президент на Съединени американски щати бил " мощно смутен ", когато чул предлагането на рапъра да се кандидатира като негов вицепрезидент. Самият Тръмп наскоро откри акцията си за президент на Съединени американски щати. Във видеозаписа рапърът твърди, че " Тръмп стартира да ми крещи на масата, споделяше, че ще изгубя. Той работил ли е изобщо за някого? "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР