Рапарът Ицо Хазарта, известен със своите десни политически пристрастия, излезе

...
Рапарът Ицо Хазарта, известен със своите десни политически пристрастия, излезе
Коментари Харесай

В "Ъпсурт" вече нямате човек

Рапарът Ицо Хазарта, прочут със своите десни политически пристрастия, излезе с остро обръщение към " Демократична България ", откакто беше мощно подложен на критика в обществените мрежи поради това, че е пял на предизборно събитие на ГЕРБ.



Веднага, откакто се разбра, че предишния четвъртък лицето на група " Ъпсурт " и изнесъл концерт на закриването на акцията на ръководещата партия в Самоков и последва лавина от мнения, че се е продал за пари, той се извини във Facebook.

" През последните месеци отхвърлих десетки оферти за предизборни концерти от кого ли не - ръководещи, някогашни ръководещи и претенденти за такива. Причината е една - не намирам сред тях никого, който да одобрявам или да поддържа. Пак тези същите ми предлагаха и да ставам общински консултант. Пак отхвърлих. Последният ни концерт в Самоков беше преди десетина години. Миналата седмица от една рекламна организация се обадиха с предложение - споделиха ми по този начин: " Направихме изследване сред младежите в Самоков за да разберем кой реализатор биха желали да видят онлайн на 24 октомври. Отговорът на множеството от тях беше - Ицо Хазарта. Съгласен ли си да изпееш няколко песни на площада? " Отвърнах: " Да, само че при изискване, че няма да пропагандирам за никого и няма да бъда спряган като симпатизант на каквато и да е политическа концепция. " Съгласиха се, отидох, пях, благодарих на хората и си потеглих. Бих желал да поднеса моите извинения към всеки, почувствал се отчаян от моето решение да пея в един - единствен концерт, па въпреки и без да върша каквато и да е пропаганда на него ", съобщи хип-хоп изпълнителят в профила си в обществената мрежа.

Възмущението против него обаче не спря. И Хазарта насочи ново обръщение, което беше оповестено в e-vestnik:

" Не знам дали да изпращам това, което ще напиша, към водачите на " Демократична България ", или към симпатизантите. Ако осъждам по резултатите от през вчерашния ден - може би двете са едно и също.

Бих желал да призная своята виновност за загубата на арх. Игнатов. Въпреки несъмненото омагьосване на водачите Христо Иванов и военачалник Атанасов, основна роля в отлива на гласове изигра моят концерт в Самоков пред транспарант на ГЕРБ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР