Рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, ще води листата

...
Рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, ще води листата
Коментари Харесай

Ицо Хазарта влиза в лидерската битка от "Продължаваме промяната" срещу Борисов, Нинова и Иванов в София

Рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, ще води листата на " Продължаваме промяната " в столичния 25 многомандатен изборен регион, където е така наречен лидерска борба и претенденти ще са Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Христо Иванов.

В другите два столични региона водачи се чака да бъдат Кирил Петков (23 МИР) и Асен Василев (24 МИР).

Решението си да се кандидатира за народен представител рапърът, който е прочут като критик на политиците, разгласи в профила си във фейсбук. Предложението е пристигнало от Кирил Петков, който му се е обадил да се срещнат.

" Много постоянно в последните години си споделям - добре бе, правиш песни. Понякога даже стават хубави. Даваш изявленията, пишеш публикации и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, но в България има доста неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия изявленията и публикации? Нищо не променяш. Изпитвам същински смут от мисълта, че един ден ще се обърна обратно и ще видя по какъв начин в никакъв случай не съм посмял да пожертвам своя прекрасен живот в името на нещо по - огромно и значимо. Никога не се пробвах да оказа помощ на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си споделям - не се занимавай с идиоти. Да, само че идиотите нямат нищо срещу да се занимават с мен. С децата ми, с околните ми, с приятелите ми. С хората, поради които ме има мен ", написа още Христо Петров.


Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР