Рапърът депутат Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта, няма

...
Рапърът депутат Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта, няма
Коментари Харесай

Люта борба за листите в ПП – ДБ, почнаха да си поставят условия. Хазарта и ген. Атанасов са вън от играта

Рапърът народен представител Христо Петров, фамозен повече като Ицо Хазарта, няма да води листата на обединението ПП-ДБ в 25 столичен МИР, прочут като лидерския регион, заяви „ Труд “, базирайки се на хора от Демократична България.
Петров бе лидер на листата на Политическа партия в този столичен регион за изборите на 2 октомври м. година, влезе в преден конфликт с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, само че остана с пет на 100 гласа след него. Като народен представител Хазарта се прочу най-много с това, че сподели междинен пръст на ГЕРБ в пленарната зала.
Че ще има промени в софийските листи загатна и Даниел Лорер от Политическа партия. Попитан дали Асен Василев, Кирил Петков и Ицо Хазарта още веднъж ще бъдат водачи на листи, някогашният министър на нововъведенията отговори: “Ще има дребни промени, дано да спрем дотук ”, само че превес в листите ще имат Политическа партия като по-голямата партия.
Междувременно стана ясно, че Асен Василев и Кирил Петков са сложили изискване съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов да не бъде лидер на листа, а да е на второ или трето място някъде в страната.
Мотивът им бил, че има недоволство против генерала в личната му партия ДСБ, което ще докара и до отрицателни резултати на изборите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР