Рапърът 50 Cent обмисля да повдигне обвинения против полицая, който

...
Рапърът 50 Cent обмисля да повдигне обвинения против полицая, който
Коментари Харесай

50 Cent тръгна на война с полицай

Рапърът 50 Cent обмисля да повдигне обвинявания срещу служителя на реда, който е окуражавал различен служител на реда да простреля рапъра, оповестява БГНЕС.
43-годишният реализатор, чието същинско име е Къртис Джаксън, ще повдигне обвиняване срещу заместник-инспектор Емануел Гонзалес, който се счита, че е заплашил рапъра.
Говорителят на 50 Cent съобщи, че " господин Джаксън приема тази опасност доста съществено и счита да се съветва с правните си съветници за това какво да предприеме отсега нататък ". " Той е обезпокоен, че преди не е известен за опасността от полицията в Ню Йорк и още повече, че Гонзалес към момента носи значка и револвер ", споделя още представителят на рапъра.
Твърди се, че Гонзалес е споделил на собствен сътрудник „ застреляй 50 Cent, в случай че се прояви " на боксовия мач, на който Джаксън трябваше да участва през юни. Гонзалес споделя, че това е единствено смешка, само че все пак рапърът съобщи, че ще се съветва с правните си съветници.
" Този мъж, Емануел Гонзалес, е мръсно ченге и злоупотребява с властта си. Тъжно е, че този мъж към момента има значка и револвер ", написа 50 Cent в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР