Рапърът 100 Кила ще трябва рязко да смени имиджа си,

...
Рапърът 100 Кила ще трябва рязко да смени имиджа си,
Коментари Харесай

100 Кила се ожени, но само наполовина

Рапърът 100 Кила ще би трябвало внезапно да смени имиджа си, тъй като в живота му настъпи поврат. 

Явор Янакиев, както е същинското име на изпълнителя, описа, че се е оженил за дългогодишната си другарка пред очите на Бога.

„ Предложих ѝ в църквата в Аспарухово и се сгодихме “, показа музикантът в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, съобщи Факти.бг.

„ За нас е доста по-важно да се оженим първо пред Бог, подписа в общината е нещо в допълнение, което следва да създадем “, описа още 100 Кила и шеговито добави, че даже е изостанал на фона на неговите сътрудници, множеството от които към този момент имали даже внуци.

България обаче е световна страна и церемонията в църквата е изцяло безполезна без автограф в гражданското, както за бъдещите имотни връзки на двамата, по този начин и за други непредвидени случа и като правосъдни. Откакто е с половинката си, почитателите му виждат позитивната смяна в звездата.

Припомняме, че още при започване на връзката им тя съумя да убеди Килата да стане веган, откакто към този момент го бе вразумила да спре с шумните купони, опиатите и алкохола, написа HotNews.bg. Той към този момент не приказва каквото му падне, мери си приказките и дейностите, виждат феновете му.

Жената, която съумя да промени мургавия гамен на родния рап, се споделя Олга Пейчева и е родом от Добрич. Двамата живеят на фамилни начала от няколко години, а артистът ревниво пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любознание. Оказва се, че половинката на Килата не е напълно инцидентна, като дълго време е била секретарка на разжалвания народен представител Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга също не е елементарен човек и до неотдавна заемал поста зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ.

Още при започване на връзката на Явор и Олга той показа, че е разкрил дамата на живота, си и описа, че ѝ е признателен за поддръжката, която му дава.

„ Тя е доста специфичен човек, който обърна света. Имам неточност към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива… “, споделя рапърът. Олга публично се появи пред камерите на представянето на автобиографията на 100 Кила „ Свободен “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР