Рап магнатът Сюдж Найт беше осъден на 28 години затвор

...
Рап магнатът Сюдж Найт беше осъден на 28 години затвор
Коментари Харесай

Рап магнатът Сюдж Найт ще лежи 28 години в затвора

Рап магнатът Сюдж Найт беше наказан на 28 години затвор за ликвидиране след съглашение със съда, оповестиха международните осведомителни организации.

Сюдж Найт беше упрекнат, че е блъснал съзнателно двама души с автомобила си през 2015 година Единият от тях - 53-годишния Тери Картър, по-късно почина. Вторият Кле "Боун " Слоун беше с накълцан крайник и контузии на главата. Инцидентът е сниман от охранителни камери.

След случая в предградието Комптън на Лос Анджелис Сюдж Найт избяга, само че по-късно самичък се съобщи в полицията. Оттогава е в ареста.

Прокурорите по делото твърдяха, че Сюдж Найт съзнателно е прегазил двамата мъже след скандал, избухнал на снимачната площадка на промоционален клип. Срещу създателя на компанията "Дет роу рекърдс " бяха повдигнати няколко обвинявания, измежду които за преднамерено ликвидиране и бягство от мястото на престъплението.

Адвокатът на Сюдж Найт защитаваше тезата, че пробвайки се да избегне нахлуване, клиентът му не е имал визия, че е прегазил някого.

В най-тежкия вид присъдата можеше да е пожизнен затвор.

Сюдж Найт основа компанията "Дет роу рекърдс " дружно с Д-р Дре. Тя работеше със звезди като Тупак Шакур и Снуп Дог и беше доста печеливша през 90-те години на предишния век. След това банкрутира, когато Сюдж Найт беше задържан, а Снуп Дог я напусна.

Сюдж Найт е на 53 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР