Рано сутринта на 11.04, Биткойн достигна връхна точка от $30,399,

...
Рано сутринта на 11.04, Биткойн достигна връхна точка от $30,399,
Коментари Харесай

Крипто пазарът се подготвя за ключови икономически данни тази седмица

Рано сутринта на 11.04, Биткойн доближи връхна точка от $30,399, след което цената леко се отдръпна и все още на писане на публикацията актива се търгува за към $30,200, по данни на TradingView.

За последно флагманската криптовалута се търгуваше над $30,000 през юни месец 2022 година, a oт началото на годината актива нарастна с към 80%.

Ако цената на Биткойн продължи да се покачва , това евентуално може да даде подтик на целия крипто пазар, който към момента не е отбелязал доста нарастване при  алткойните .

Инвестиралите в Биткойн и други криптовалути би трябвало да наблюдават от близко основните макроданни през тази седмица, изключително показателя на потребителските цени в Съединени американски щати (CPI), който се чака да бъде оповестен в сряда, 12 април, в 15:30 ч. наше време.

Тези данни евентуално ще окажат въздействие върху крипто пазарите и биха могли да повлияят на решението на Федералния запас дали да увеличи лихвените проценти. Несъответствие с упованията би могло да докара до спад в цената на Биткойн , до момента в който сходството или надхвърлянето на упованията може да докара до възходяща наклонност.


 


В сряда, в 21:00 ч. наше време, ще бъде оповестен протоколът на Федералният комитет за отворения пазар (FOMC), който ще даде спомагателна визия за процеса, обвързван с взимане на решения от Фед. В четвъртък, 13 април, ще бъдат оповестени показателят на цените на производителите в Съединени американски щати (PPI) и първичните данни за безработицата, а в петък, 14 април, ще бъдат оповестени данните за продажбите на дребно в Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР