Рано или късно човек се замисля за смисъла на живота.

...
Рано или късно човек се замисля за смисъла на живота.
Коментари Харесай

Душата ни избира да се засели на Земята поради 6 основни причини

Рано или късно човек се замисля за смисъла на живота. Това е доста по-широко разбиране, в сравнение с пръв взор.

Все отново индивидът е комплицирано създание. Всеки от нас е кадърен да дефинира смисъла на живота на равнището на човешкото схващане, въпреки и от време на време това да не е толкоз просто. Но в случай че се замислим над това какъв е смисълът на живота за душата, която слиза на земята и се въплъщава в човешко тяло, можем да създадем забавни открития.
 Здравей, съвършена кожа! Edna предлага Здравей, съвършена кожа!
В интервалите на живота, когато човек губи смисъл да живее, помислете за това защо душата би трябвало да минава през тези тествания, какви задания е пристигнала да извърши тя в това прераждане.

Разбира се, всяка душа си има своите съответни задания, само че можем да отделим главните аргументи за идването ѝ на земята в човешко тяло – аргументи, общи за всички или съвсем всички души.

Шестте съществени аргументи за прераждането на душата и идването ѝ на земята прочетете в нашата изложба:
 Душата ни избира нас да се засели на Земята по 6 съществени аргументи  Душата ни избира нас да се засели на Земята по 6 съществени аргументи  Душата ни избира нас да се засели на Земята по 6 съществени аргументи  Душата ни избира нас да се засели на Земята по 6 съществени аргументи
Автор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР