Рано е да се правят окончателни анализи, но трудно започва

...
Рано е да се правят окончателни анализи, но трудно започва
Коментари Харесай

Христо Иванов: ДПС вече не може да определя царете на задкулисието

" Рано е да се вършат дефинитивни разбори, само че мъчно стартира да се обрисува една нова по-добра България. в която Бойко Борисов може да продължи с корупционния си запас да печели избори, само че ще загуби властта си. Българите могат да се освободят от страха от машината ". Това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред бТВ резултатите от изборния ден, които отреждат извънредно близки позиция на дясната коалиция и на Движението за права и свободи.

" Това е необятна България, в която има българи, които се редят на трогателни опашки по целия свят. Българска социалистическа партия губи централно място. Движение за права и свободи към този момент не може да дефинира царете на задкулисието ", съобщи още той. " В център дясно в наше лице има политическа мощ и без значение дали ще надскочим Движение за права и свободи, само че им дишаме във врата, можем да се потвърдим като политическа мощ ", добави Иванов.

По думите му дадените от " Демократична България " поръчки би трябвало да се трансфорат от добре насочени политики.

" Правителството не е самоцел. И излизането на демокрацията от склерозата минава през няколко избора и комплицирано разчупване на циментирани действителности. Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи – това са детайли на пейзажа, които мъчно започваме да ги разчупваме и да корозират ", съобщи още Иванов

" Преди да се приказва за коалиция би трябвало да се види какъв брой сме влезнали в Народното събрание и какъв брой тежим и какъв брой от нас ще гласуваме срещу мандата на Бойко Борисов. Едва можем да приказваме, диалозите за обединения са техника. Преди да приказваме за форматите са задачите ", уточни съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР