РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Шерифите ще бъдат задължени временно

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Шерифите ще бъдат задължени временно
Коментари Харесай

Законопроект в Северна Каролина, който нарежда на шерифите да помогнат на имиграционните агенти да се доближат до закона с гласуване в Сената

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Шерифите ще бъдат задължени краткотрайно да държат пандизчии в пандиза, за които федералните имиграционни сътрудници считат, че са в страната нелегално според законопроект, признат от Сената на Северна Каролина в четвъртък.

Но за разлика от две предходни версии на законопроекта, сполучливо отхвърлени от ветото на губернатора на Демократическата партия Рой Купър през последните пет години, мярката има огромен късмет да стане закон с помощта на извоюваните места в GOP.

Сенатът гласоподава по партийна линия за мярката с 28-16 гласа. Сега законодателството се връща в Камарата, където ръководителят Тим ​​Мур сподели в сряда, че поддържа мярката и че неговата камара може да гласоподава измененията в Сената още идната седмица.

Положително гласоподаване в Камарата на представителите би изпратило мярката до Купър, който би могъл да наложи несъгласие още веднъж. Но свръхмнозинството на Републиканската партия в двете камари от предходната година значи, че ветото на Купър може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР