РакПрочетете ощеМоже да ви е трудно да намерите време за

...
РакПрочетете ощеМоже да ви е трудно да намерите време за
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец НОЕМВРИ?

Рак
Прочетете още
Може да ви е мъчно да намерите време за вашите занимания или занимателни действия заради натоварения работен график. Възможно е да се наложи да вземете някои значими решения в работата. Вашето семейство и другари също ще изискват вашето време, само че прекарването на известно време с тях макар натоварения ви график, ще направи чудеса за вас. Те ще ви оказват помощ да се отпуснете и да се забавлявате повече. Следенето на приходите и разноските ви може да ви помогне да преодолеете финансовите усложнения.

 

Лъв

Може да имате по-дълбока връзка с колегата си и евентуално ще се наложи да вземете значимо решение, когато става въпрос за любовния ви живот. Ако към този момент сте фамилни, избягвайте огромни разногласия с половинката си. Финансите ще бъдат положителни, само че бъдете изключително фокусирани, когато става дума за вашите разноски и вложения. Внимателно обмислете по какъв начин ще употребявате парите си. Може да имате претрупан месец, с спомагателни задания в работата или даже нови финансови планове. Този месец ще има непрекъснат поток от доходи.

 

  Дева

Този месец ще бъде отлично време за сантиментален магнетизъм на позитивизъм и обич. Може да привлечете някого, който харесвате, или да подобрите връзките си с колегата си. Положителните трептения, които притегляте, също могат да оказват помощ за възстановяване на вашите финанси, кариера и даже здраве. Не хранете никакви отрицателни мисли, тъй като те могат да повлияят на метода, по който притегляте тези положителни неща в живота си. Като цяло паричният поток ще бъде добър, само че може да срещнете известно закъснение. Може да е време да сте по-отдадени на кариерата или бизнеса си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР