Ръководството на Витоша (Бистрица) излезе с официална позиция, насочена към

...
Ръководството на Витоша (Бистрица) излезе с официална позиция, насочена към
Коментари Харесай

Витоша предупреди: Или приемаме Левски в Бистрица, или бойкотираме мача

Ръководството на Витоша (Бистрица) излезе с публична позиция, ориентирана към Българския футболен съюз. Шефовете на " тигрите " оповестиха, че мачът с Левски ще бъде бойкотиран и няма да се организира, в случай че не им бъде разрешено да домакинстват на своя стадион в Бистрица. Ето какво написаха бистричани:

" През последните четири години управлението на Витоша (Бистрица) и в частност президентът на клуба Сергей Ташков непрекъснато поставят неимоверни старания, с цел да подобрят материалната база на клуба и да предложат освен на футболистите на Витоша, само че най-много на съперниковите играчи, треньори и ръководители комфорт и същинско наслаждение от провеждането на мачове на стадиона в Бистрица.

В тази връзка управлението на клуба е надълбоко разочаровано от следващото решение за кой ли път да не ни бъде разрешено да приемем Левски на личния си стадион “Витоша”. Двубой, който ще се трансформира в същински празник за клуба и ще предложи невероятна атмосфера и за почитателите на “тигрите”, и за почитателите на “сините” на напълно футболното оборудване в Бистрица.

Едно домакинство на Националния стадион освен че не провокира сериозен зрителски интерес, което води до липса на каквато и да е атмосфера, от което страдат най-много футболистите, само че и коства на клуба над 20 хиляди лв., които мъчно могат да се възстановят от доходи от билети, което действително е единственият метод за финансови приходи.

До момента без значение против кой тим е играл отборът на Витоша на домашна сцена, управлението на клуба се е справяло чудесно с организацията и е предоставяло едни от най-хубавите условия за подготовка и осъществяване на футболен дуел от елита на България.

В тази връзка клубът е безапелационен, че в случай че не му бъде разрешено да одобри Левски на личния си стадион в Бистрица, то срещата ще бъде бойкотирана и надлежно няма да се организира.

С почитание,
Ръководството на Витоша (Бистрица) "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР