Ръководството на ЦСКА - София поздрави бившия армейски халф и

...
Ръководството на ЦСКА - София поздрави бившия армейски халф и
Коментари Харесай

Поздрави от Армията за бивш халф и директор на червените

Ръководството на ЦСКА - София поздрави някогашния армейски халф и шеф Красимир Горанов, който навършва 69 години през днешния ден. 

" Армейци, Днес своя 69-и рожден ден чества някогашният футболист на ЦСКА Красимир Горанов. През 1980 година той е част от тима, който печели юбилейната 20-та купа на България, като за две години изиграва общо 54 мача с алената фланелка, в които отбелязва 9 попадения. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
След края на спортната си кариера става шеф маркетинг и реклама в армейския отбор, а по-късно работи и като Изпълнителен и административен шеф в клуба. Пожелаваме на Красимир Горанов доста здраве, благополучие, шанс, триумфи и дългоденствие ", написаха от " Армията " на формалния уебсайт на клуба.

Снимка: cska.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР