Ръководството на ЦСКА-София отговори на няколкото интервюта дадени от бившия

...
Ръководството на ЦСКА-София отговори на няколкото интервюта дадени от бившия
Коментари Харесай

ЦСКА-София обвини в скандални неща бивш свой футболист, твърди, че е за съд

Ръководството на ЦСКА-София отговори на няколкото изявленията дадени от някогашния футболист на отбора Петрус Бумал. Преди време халфът сподели пред френските медии, че алените са го заплашили да му счупят краката, в случай че откаже да подпише нов договор, а през вчерашния ден прикани футболистите да заобикалят да играят за този клуб.

Ето какво написа управлението на ЦСКА-София на формалния си уебсайт:

Армейци,

заради зачестилите офанзиви от страна на някогашния футболист на ЦСКА Петрус Бумал, управлението е длъжно да внесе следните разяснения.

Досега запазвахме положителния звук в желанието си да не накърняваме неговото достолепие и не отговаряхме на неточните му офанзиви. Истината обаче е следната: ЦСКА не пожела да задейства клаузата му за продължение на контракта поради хроничната травма на глезена, която нерядко го принуждаваше да пропуща тренировки или да бъде сменян наложително по време на срещите. И в случай че това е основателна причина, то другата е напряко за съд. Имахме достоверна информация, че футболистът е имал нерегламентирани контакти с всякакви субекти, касаещи изхода и феърплея на някои наши значими мачове. Разбирайте го както желаете, само че ние бяхме извънредно разочаровани от дейностите му и точно това повлия да не подновим контракта, въпреки писмено да бяхме изрядни. Относно приказките за изискванията по българските игрища сме съгласни, че не всичко е наред, само че дано той си напомни първо къде и по какъв начин упражняват сънародниците му от Камерун, които, да ни извинява, само че те няма по какъв начин да са аршин и образец за нас.

От ръководството
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР