Ръководството на ЦСКА разкри подробности за провеждането на празнествата по

...
Ръководството на ЦСКА разкри подробности за провеждането на празнествата по
Коментари Харесай

Изненади за феновете по случай 70-годишнината на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА разкри детайлности за провеждането на празнествата по случай 70-годишния празник на клуба. Пламен Марков оповести програмата за събитието пред медиите. На конференцията участваха и почетният президент Димитър Пенев, ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев, основният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

ЦСКА показа екипите за юбилея

70-годишнината на ЦСКА ще бъде част от самодейността София - Европейска столица на спорта 2018.

Празненствата ще стартират в 10:00 часа на 5 май. Планувани са разнородни занимания за почитателите, а на тържеството ще бъдат поканени митове и сегашни състезатели и треньори от другите типове спортове на ЦСКА.

Ще се организира шампионат по мини футбол на стадион „ Българска войска " с почитатели и някогашни играчи на клуба.

В 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски " ще стартира формалната гала, където от 20:00 часа ЦСКА се изправя против Лудогорец в дербито от 33-ия кръг на Първа лига. Специални плакети за своя принос към развиването на другите типове спорт ще получат именитите състезатели на клубовете. Зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на особено шоу, което остава изненада.

Спортният шеф на „ червените” Пламен Марков прикани почитателите да си купуват билети за всички браншове на стадиона, защото е планувана хореография за цялото оборудване.

Цените на билетите, които са със специфичен дизайн, са както следва:

- Сектор А - 19,48 лв.

- Сектор Б - 7 лв.

- Сектор В - 19,48 лв.

- Сектор Г - 7 лв.

- ВИП ложа - 1948 лв. - всеки, който си закупи билет от 1948 лв., ще получи грамота и лимитиран комплект първокласни дарове в символ на признателност към поддръжката за клуба.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис.

Абонаментните карти важат за дуела.

Билети можете да закупи от почитател магазина на "Армията ", както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец ".

В 19:15 входовете на стадиона ще бъдат затворени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР