Ръководството на ЦСКА е изправено пред сериозна дилема относно бъдещето

...
Ръководството на ЦСКА е изправено пред сериозна дилема относно бъдещето
Коментари Харесай

Дилема в ЦСКА заради Бисмарк Чарлс

Ръководството на ЦСКА е изправено пред сериозна алтернатива по отношение на бъдещето на Бисмарк Чарлс. Канцлера, както го назовават последователите на " алените ", би трябвало да се върне на стадион " Българска войска ", откакто преотстъпването му в Пирин завърши.

За похлупак през есента той си заставам съвсем от самото начало в София, тъй като още веднъж бе преследван от контузии и в последна сметка се стигна до решението да се прибере и да бъде лекуван от " алените ".

Не е ясно дали от Пирин ще създадат още един опит да се възползват от неговите услуги. Според осведомени със обстановката там нещата са по-скоро - не. А сигурно Чарлс няма да влезе в сметките на Нестор Ел Маестро за пролетта. На " Армията " обаче би трябвало да вземат извънредно решение за него, тъй като той е измежду играчите, чийто контракти изтичат през лятото.

Привържениците на ЦСКА към момента не са не запомнили попадението му, което донесе триумфа на отбора на финала за Sesame Купа на България против Арда през 2021 година, но той не може да разчита единствено на това. Една от главните аргументи той към момента да е в клуба е скромната заплата, която взима спрямо останалите чужденци, но за сметка на това разноските за лекуванията му са в пъти допълнително спрямо останалите.
 Бисмарк организира възстановителни процедури на Панчарево
Бисмарк организира възстановителни процедури на Панчарево

Контузиите не стопират да го преследват
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР