Ръководството на ЦСКА 1948 раздаде награди на талантите от школата

...
Ръководството на ЦСКА 1948 раздаде награди на талантите от школата
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 награди юношите си, готви нов кастинг

Ръководството на ЦСКА 1948 раздаде награди на гениите от школата на клуба. На своя уебсайт " алените " осведомят, че в средата на януари ще се организира още един кастинг за набиране на деца. Ето известието на клуба от Трета лига:

" Ние в действителност не сме просто клуб, а голямо семейство. Усетиха го и юношите от школата на ЦСКА, които получиха коледно празненство след първия сезон с аления екип за множеството от тях.

Ресторант и пицария Милениум събра близо 40 гении, шефа на школата Лъчезар Дафков, треньорите Кирил Метков, Антон Пенчин и Григор Гутев, изпълнителния шеф Добрин Гьонов.

След вкусната вечеря пристигна ред на награждаването в двата набора. Крилото Александър Асенов – Чоки завоюва наградата за най-хубав футболист в своята възраст. Кристиян Нгуен пък пребори свирепата конкуренция при децата.

Малчуганите очевидно не желаеха да излизат във почивка, защото не спираха да тичат към ресторанта. Кондиционният познавач Григор Гутев „ влезе в ситуацията “ им, като раздаде на всеки проект за поддържане на формата по време на празниците.

Школата на ЦСКА се събира за тренировки още веднъж на 16 януари. Преди това ще има кастинг за нови гении, като точна информация за дата и място ще бъдат оповестени навреме на клубния уебсайт. ЦСКА планува разширение на школата с нови набори, тъй че всеки гений на България ще може да получи късмет да успее при най-хубавите.

Условията в академията ни са без аналог у нас. Футболистите са освободени от такси, не заплащат за екипировка, а най-хубавите упражняват с първия отбор на Валентин Илиев.

За информация: +359889080807 /Лъчезар Дафков/ ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР