Ръководството на ЦСКА 1948 поиска хеликоптер от военните за 5

...
Ръководството на ЦСКА 1948 поиска хеликоптер от военните за 5
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 също поиска хеликоптер за 5 май, призова МО за еднакъв аршин

Ръководството на ЦСКА 1948 изиска хеликоптер от военните за 5 май, когато клубът ще направи празненство по случай 70-годишнината на ЦСКА. Ето какво написаха " алените " на своя формален уебсайт:

" От ЦСКА през вчерашния ден пуснахме питане до Министерство на защитата за наемане на авиация за 2 юни, когато е последният мач от шампионата против Вихрен. Тогава армейците би трябвало да отпразнуват влизането във Втора лига.
Предвид нови условия през днешния ден внесохме допълнение, с което клубът е подготвен да заплати за хеликоптер още на 5 май. Машината, която ще кръжи над " Васил Левски ", може да извърши преди този момент и полет над Драгалевци. Ето писмото с незначителни съкращения, отправено до министър Красимир Каракачанов и генерал-майор Цанко Стойков, пълководец на Военновъздушни сили на Република България.

Уважаеми господа

Бихме желали да внесем допълнение към писмото си от 02.05.2018 година с вх. номер 14-05-10/02.05.2018 по отношение на новопостъпила информация.

От медийни изяви на министър Каракачанов научихме, че управлението на МО има намерение да направи жест към армейската общественост, като даде един или повече военни хеликоптери за честванията на 70 годишнината на ЦСКА на 05.05.2018 година Както знаете, на този ден в София ще бъдат извършени паралелни празнувания. Доколкото разбираме, все още е планувано военните машини ще създадат проява на стадион " Васил Левски " сред 18:00 ч. и 20:00 ч. преди осъществяване на футболната среща сред ПФК ЦСКА-София АД (т.е. ребрандирания през 2016 година ПФК Литекс Ловеч АД) и ПФК Лудогорец АД.

Ние, последователите на банкрутиралия футболен клуб ЦСКА, обединени в Сдружение ФК ЦСКА 1948, бихме желали да заявим публично своето предпочитание за осъществяване на идентична проява на стадион „ ДИТ “ в София на 05.05.2018 година За да се избегне застъпване, бихме желали да ангажираме плануваните летателни машини от 17:00 ч. до 18:00 ч. – а точно, в часовия диапазон преди осъществяване на футболната среща сред ФК ЦСКА 1948 и ФК Чавдар Етрополе. На събитието ще участват както членовете на нашето съдружие с идеална цел, по този начин и редови последователи на ЦСКА и представители на армейската общественост от цяла България.

На стадионите „ ДИТ “ и „ Васил Левски “ се чака да участват последователи на ЦСКА, заради което провеждането на проява от страна на военни елементи съставлява законен жест по отношение на армейската общественост. В допълнение, на националния стадион се чака да има и голям брой редови жители, докарани с десетки безвъзмездни рейсове от цялата страна. В този смисъл, съществуването на военни летателни машини ще способства за разпространение на Българската Армия и измежду елементи от популацията, които не са свързани с армейските полезности, само че по стичане на събитията ще обитават в София на този празничен за всички нас ден.

Отново от медиите научихме, че частното комерсиално сдружение ПФК ЦСКА-София АД се ангажира да покрие разноските на МО по отношение на осъществяване на демонстрацията от 18:00 до 20:00 на 05.05.2018 година С сегашното писмо Управителният Съвет на Сдружение с нестопанска цел ФК ЦСКА 1948 публично се ангажира да покрие разноските на МО за осъществяване на демонстрацията от 17:00 до 18:00 на същата дата.

Благодарим Ви, че проявявате почитание към армейската общественост и възнамерявате да обезпечите с военна техника честванията във връзка със 70-тата годишнина на ЦСКА. Призоваваме Ви да деянията държавническо мислене и да не допуснете демонстрация на двоен стандарт в активността на МО, а точно – облагодетелстване на частното комерсиално сдружение ПФК ЦСКА-София АД, обвързвана с корпоративните структури на Литекс Комерс, за сметка на достоверното гражданско обединяване ФК ЦСКА 1948 – съдружие с нестопанска цел, учредено от последователи на ЦСКА след умишления банкрут на най-титулувания футболен клуб в България.

С почитание,
УС на ФК ЦСКА 1948 ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР