Ръководството на Славия вече е влязло в контакт с нападателя

...
Ръководството на Славия вече е влязло в контакт с нападателя
Коментари Харесай

Напуснал ЦСКА се разбра със столичен отбор

Ръководството на Славия към този момент е влезнало в контакт с нападателя Ахмед Ахмедов, който публично се сбогува с ЦСКА, оповестява " Мач Телеграф ".

Подсилването с мощен централен нападател е приоритет в лятната селекция, която президентът Венци Стефанов и треньорът Златомир Загорчич са разискали след разпускането на тима в отмора.

Ахмедов е идеална алтернатива и незабавно е бил офериран да премине на " Овча купел ". Очаква се в околните дни роденият в Руен някогашен състезател на Дунав, Поморие и Нефтчи Баку да каже " да " на предлагането на " белите ".
 Славия пуска дублиращ тим в Трета лига
Славия пуска дублиращ тим в Трета лига

Надявам се, че вторият тим ще ни улесни от идващия сезон, споделя Венцеслав Стефанов

Всеки миг се чака от клуба да разгласят и удължаването на договорите с Емил Виячки и Георги Вълчев. Централният бранител и опорният халф, който също бе употребен и в защитата, водят финални диалози с Венци Стефанов.

Загорчич желае те да останат в състава му за идващия сезон, в който " белите " ще желаят да се класират по-добре, в сравнение с през към този момент завършилата за тях акция. Целта на тима ще бъде да се пребори за присъединяване в евротурнирите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР