Ръководството на Славия се чуди как да освободи старши треньора

...
Ръководството на Славия се чуди как да освободи старши треньора
Коментари Харесай

В Славия се чудят как да изгонят Бакеро, Генчев чака

Ръководството на Славия се чуди по какъв начин да освободи старши треньора Хосе Мари Бакеро. Основната причина е високата наказателна клауза, която белите би трябвало да платят при преустановяване на контракта му, написа " Тема спорт ".
 Има дата за завръщането в игра на Светослав Вуцов
Има дата за завръщането в игра на Светослав Вуцов

Стражът попадна в титулярния състав на дублиращия тим на " белите " при успеха над Витоша (Бистрица) с 2:0 в Югозападната Трета лига

В " Овча купел " са били безапелационни, че испанската легенда няма да успее да вдигне отбора след трагичното начало на сезона и раздялата е съвсем неизбежна. Тимът е 14-ти след 1 победа, 1 еднакъв и цели 5 загуби. Подобно кошмарно начало на акцията не е имало от много време насам. Белите са и с втората най-слаба отбрана в елита - позволили са 16 гола. Локо София е инксирал 17. Двата отбора се срещат в столични дерби след паузата за националните тимове. Мачът е на 16 септември (събота) на стадион " Александър Шаламанов ".

Именно спирането е сполучлив миг за треньорска рокада, като такава бе осъществена към този момент в " Надежда ". Очакванията са в идващите дни да има смяна и в Славия. Най-близо до поста е някогашният ментор на Локо Сф Станислав Генчев, който неотдавна си потегли от Ботев Пловдив.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР