Ръководството на Съединените щати не вижда възможност за мирни споразумения

...
Ръководството на Съединените щати не вижда възможност за мирни споразумения
Коментари Харесай

Кисинджър посочва три възможни изхода от конфликта в Украйна

Ръководството на Съединените щати не вижда опция за мирни съглашения сред Русия и Украйна

Бившият държавен секретар и някогашен консултант по националната сигурност на Съединени американски щати Хенри Кисинджър описа в изявление за английското списание The Spectator за това какви са вероятните разновидности за изхода от борбата в Украйна. По негово мнение има три такива разновидността.

„ Ако Русия спре там, където е в този момент, тогава тя ще завладее 20% от Украйна и по-голямата част от Донбас, главният промишлен и селскостопански район, и парче земя по Черно море. Ако се спре [на сегашните си позиции], то това ще е победа [за Русия],...И ролята на НАТО няма да е толкоз значима, колкото се смяташе досега”, предава ТАСС думите на Кисинджър..

Вторият вид е опит за „ изтласкване “ на Русия от териториите, които тя анексира преди началото на специфичната интервенция, в това число Крим. В този случай, в случай че военните дейности продължат, за Запада " рискът самичък да бъде замесен във война с Русия ще се усили ".

Третият сюжет, съгласно Кисинджър, е връщане към обстановката от преди 24 февруари. В този случай Украйна " ще бъде превъоръжена и тясно обвързвана с НАТО " или даже ще стане член. Този сюжет обаче значи единствено заледяване на спора за избран интервал.

В същото време, както сподели шефът на Националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс, в този момент управлението на Съединените щати не вижда опция за мирни съглашения сред Русия и Украйна. По нейно мнение, това е " явно за всички ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР