Ръководството на Реал (Мадрид) няма никакво намерение да връща португалската

...
Ръководството на Реал (Мадрид) няма никакво намерение да връща португалската
Коментари Харесай

Ръководството на Реал няма никакво намерение да връща Роналдо

Ръководството на Реал (Мадрид) няма никакво желание да връща португалската звезда Кристиано Роналдо от Ювентус, каквито клюки се появиха в последните седмици, а ще насочи старания към привличането на Килиан Мбапе от ПСЖ и Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд), безапелационни са от " Марка ".

Мбапе и Холанд са считани за бъдещите наследници на Роналдо и Лионел Меси като звезди на международния футбол.

Преговорите за подновяването на контракта на Мбапе с ПСЖ не вървят изключително добре, тъй че френският клуб може да бъде заставен да продаде нападателя това лято, вместо да рискува да го изгуби без пари след края на контракта му през 2022 година. Интерес към френския национал демонстрира и британският първенец Ливърпул.

Президентът на „ белите “ Флорентино Перес има положителни връзки с управлението на Борусия (Дортмунд) и ще бъде осведомен в точния момент за протичащото се с Холанд. Интерес към норвежеца има още от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул, Барселона, Байерн и Ювентус.

Според мадридското издание преотстъпеният в Тотнъм Гарет Бейл несъмнено не влиза в проектите на наставника Зинедин Зидан за идващия сезон и ще му се търси различен отбор за освобождение от заплатата му от 30 милиона евро в последната година от контракта му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР