Ръководството на Пирин (Благоевград) излезе с изявление до привържениците на

...
Ръководството на Пирин (Благоевград) излезе с изявление до привържениците на
Коментари Харесай

Ръководството на Пирин: Клубът не може да е арена на политически борби

Ръководството на Пирин (Благоевград) излезе с изказване до последователите на клуба по отношение на капиталовите планове, тиражирани в медийното пространство.

До последователите на ФК “Пирин” Благоевград,

Скъпи другари,

Във връзка с някои медийни изявления свързани с бъдещи капиталови планове, които са обвързани с името на клуба, бихме желали да Ви уверим, че всяка една подхваната стъпка е ясно и изрично обвързвана с професионалното развиване на ФК “Пирин” Благоевград.
Целта пред управлението на клуба е – възстановяване на изискванията на труд за първия тим и ДЮШ, както и реализиране на едно по-професионално равнище във всички аспекти – хранене на състезателите, подготвителен развой, спортни лагери и така нататък

Инвестиционните планове в тази посока надалеч не се изчерпват единствено със станалите притежание действия, чието осъществяване е единствено въпрос на дни. Тепърва предстоят доста усъвършенствания по материалната база на клуба, както и увеличение на броя естествени подготвителни терени за потребностите на ДЮШ.
В тази връзка желаеме да напомним и още един път изрично да заявим, че ФК “Пирин” е една от емблемите на Благоевград и от името на всички във футболния клуб да призовем нашата обща тематика да не бъде сцена на политически битки, тъй като от тях клубът само страда.

Очаквайте още по-добри вести за към този момент подхванати стъпки, за едно по положително бъдеще на нашия обичан тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР