Ръководството на Националната хокейна лига (НХЛ) на САЩ и Канада

...
Ръководството на Националната хокейна лига (НХЛ) на САЩ и Канада
Коментари Харесай

Удължиха паузата в НХЛ до 30 април

Ръководството на Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада предложи да не се анулира режимът на самоизолация до 30 април. Това оповестиха от пресслужбата на лигата. Редовният сезон на НХЛ бе преустановен на 12 март за неустановен интервал заради обстановката с ковид. Първоначално интервалът на самоизолация на играчите е въведен до 27 март, по-късно той е продължен до 4 април, а след това до 15 април.

" След съвещания с специалисти в региона на медицината, както и с представители на съюза на играчите (НХЛПА), НХЛ реши да удължи интервала на самоизолация за играчи, треньори и личен състав на лигата до 30 април в това число ", се споделя в изказването.

Епидемия, породена от новата коронавирусна болест, беше записана в края на 2019 година в Централен Китай и се популяризира в множеството страни. На 11 март Световната здравна организация го призна за пандемия. Към днешна дата повече от 1,9 милиона души са инфектирани с новия ковид, към 120 хиляди са умряли. Обсъждат се разновидности за доиграване на шампионата в НХЛ пред празни зали. Възможно е актуалният сезон да завърши късно през лятото, до момента в който идната акция да стартира едвам в края на ноември 2020 година. Средната посещаемост на дуелите от НХЛ е 20 хиляди фенове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР