Ръководството на Манчестър Юнайтед е осъществило първи контакт с колегите

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е осъществило първи контакт с колегите
Коментари Харесай

Първи контакт между Манчестър Юнайтед и Челси за Мейсън Маунт

Ръководството на Манчестър Юнайтед е осъществило първи контакт с сътрудниците си в Челси по отношение на евентуалния трансфер на Мейсън Маунт. Още преди няколко дни медиите на Острова осведомиха, че 20-кратните първенци и халфа са се разбрали за персоналните условия на играча, чийто договор с Челси изтича след година. Сега обаче следва по-трудната част, състояща се в това двата клуба да се спогодят за цената. Твърди се, че „ алените дяволи “ са подготвени да предложат към 55 милиона паунда за 24-годишния англичанин, до момента в който Челси желае 70 милиона.

Според „ Скай спортс “ от „ Олд Трафорд “ са отправили питане към Челси, само че към момента не са изпратили публична оферта.

В момента Маунт е на почивка в Испания дружно със своя съотборник Бен Чилуел.
 Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР