Ръководството на Ливърпул обяви привличането на нидерландския футболист Райън Гравенберх,

...
Ръководството на Ливърпул обяви привличането на нидерландския футболист Райън Гравенберх,
Коментари Харесай

Райън Гравенберх е футболист на Ливърпул

Ръководството на Ливърпул разгласи привличането на нидерландския футболист Райън Гравенберх, който идва на " Анфилф " с трансфер от Байерн Мюнхен, който съгласно информациите е на стойност към 34.3 милиона паунда.

Договорът на 21-годишният халф с " мърсисайдци " ще бъде за период от пет години, а за 19-кратните първенци на Англия Гравенберх ще играе с №38 на гърба си.

" Ливърпул е измежду най-големите клубове в света. Феновете, стадионът - всичко при тях е топ ", разяснява самият футболист.

" Наистина съм благополучен, че успяхме да притеглим Райън, тъй като той има извънреден гений ", съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Райън Гравенберх е младеж на Аякс и стана най-младият състезател в историята на клуба, когато дебютира на 16 години и 130 дни през месец септември 2018-а година. С екипа на амстердамци халфът записва 103 мача във всички шампионати, в които осъществя 12 гола.

През лятото на 2022-а година нидерландецът минава в Байерн Мюнхен с трансфер на стойност към 18 милиона евро, като през предходната акция той записа за " баварците " 33 дуела във всички шампионати и вкарва 1 гол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР