Ръководството на Левски“ влезе в задочен спор с агента на

...
Ръководството на Левски“ влезе в задочен спор с агента на
Коментари Харесай

Раздор между „Левски“ и агента на Цветкович

Ръководството на „ Левски “ влезе в неприсъствен спор с сътрудника на своя състезател Милош Цветкович. Изпълнителният шеф на „ сините “ Красимир Иванов дефинира изказванието на Милко Бански, че двете страни не договарят за нов контракт на сърбина, като неистина. Според Иванов на „ Герена “ имат предпочитание да задържат десния краен защитник, чийто договор е до края на сезона, а за задачата са подхванати и дейности.

„ Г-н Бански искрено лъже, тъй като диалози с него и с Милош Цветкович към този момент са водени – разяснява шефът на „ сините “. – С наслаждение мога да му напомня с кого и по кое време. Разбирам желанието му да основава публичен напън за реализиране на персонални ползи, само че няма по какъв начин да му разреша това. “

А „ Левски “ приема „ Верея “ в мач от 13-ти кръг на Първа лига в петък. Очакванията са на стадион „ Георги Аспарухов “ да дойдат близо 10 000 фенове, макар че противникът е финален в класирането. По-рано през седмицата „ сините “ пуснаха билетите на символичната цена от 1 лев. Причина за жеста бе горещата поддръжка на последователите в Разград против „ Лудогорец “ (1:2). До деня на мача бяха изкупени над 6000 билета, а упованията са продажбата да продължи с цялостна мощ и в часовете преди срещата.

Очаква се и Божидар Митрев да се завърне в титулярния състав след повече от 100 дни. За последно досегашният капитан на „ сините “ игра против „ Вадуц “ в София, само че бе сменен на почивката. Оттогава Мартин Полачек се ползваше с доверие, само че и словакът направи серия от неточности, последната от които против „ орлите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР