Ръководството на Левски не се е свързвало с колегите си

...
Ръководството на Левски не се е свързвало с колегите си
Коментари Харесай

Те го пускат, но другите не го искат

Ръководството на Левски не се е свързвало с сътрудниците си от Крумовград по отношение на опцията Станислав Генчев да бъде назначен за старши треньор на „ сините “.

В последните дни все по-усилено се приказва, че младият експерт е любимец за поста на „ Георги Аспарухов “, който ще стане незает след напускането на Николай Костов.

Според разнообразни информации към този момент са водени диалози сред управленията на двата отбора.

Според информация на dsport от Крумовград са предложили нов контракт на Генчев, само че са подготвени да го пуснат, в случай че получи добра оферта от Левски, с цел да направи последваща стъпка в кариерата си.

Генчев пое новака в Първа лига и го класира в първата шестица, като направи връх от мачове без загуба. Този сезон Крумовград два пъти приключи наедно против Левски, а двата тима ще се срещнат още един път на 22 май в мач от първата шестица.

Ако Станислав Генчев поеме „ сините “ се допуска, че ще вземе със себе си и Живко Миланов, който е някогашен капитан и треньор на Левски.

Станислав Генчев стартира треньорската си кариера, незабавно откакто приключи футболната си такава. Той първо бе асистент, а по-късно старши треньор на Етър, а бе помощник и на националния тим при Красимир Балъков. След това работи в щаба на Лудогорец, като няколко пъти бе старши треньор на първенците. После работи като старши треньор на Локомотив София, а този сезон стартира в Ботев Пловдив, само че след напускането пое Крумовград.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР