Ръководството на Левски даде отчет за първия етап от процедурата

...
Ръководството на Левски даде отчет за първия етап от процедурата
Коментари Харесай

Левски събра над 200 бона от акциите

Ръководството на Левски даде доклад за първия стадий от процедурата по увеличение на капитала на клуба. Общият размер на продадените скъпи бумаги е на стойност малко над 200 000 лв..

Всички доходи от нея ще отидат за погасяване на задълженията към Национална агенция за приходите, които в един миг доближиха 11,8 милиона лв..

Ето какво написаха от " Герена ":

Уважаеми акционери,

На 21.05.2023 година завърши първият стадий от процедурата по увеличение на капитала на " Професионален футболен клуб Левски " АД, в който бяха записани и заплатени 41 842 броя елементарни поименни акции с право на глас от новата емисия акции с обща емисионна стойност в размер на 209 210 лева

Благодарим на всички акционери, взели участие в първия стадий.

Втори стадий от процедурата по увеличение на капитала стартира на 29.05.2023 година и ще завърши на 11.06.2023 година, като в него може да взе участие всяко лице, което е било акционер към датата на взимане на решението за увеличение на капитала на сдружението на Общото заседание на акционерите - 06.04.2023 година, в това число и тези акционери, записали акции от емисията в първи стадий.

Всички набрани суми непосредствено погасяват отговорностите на " Професионален футболен клуб Левски " АД към Национална агенция за приходите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР