Ръководството на Лестър подготвя няколко радикални решения, в случай че

...
Ръководството на Лестър подготвя няколко радикални решения, в случай че
Коментари Харесай

Лестър намалява заплатите на играчите с 50%, ако отборът изпадне

Ръководството на Лестър приготвя няколко радикални решения, ако се стигне до такава степен да изпадне в Чемпиъншип. Според „ Дейли Телеграф “ клубът ще анулира обичайна галавечер, на която се връчват самостоятелните награди на играчите. Освен това звездите ще схванат, че в случай че през идващия сезон играят във второто равнище на британския футбол, възнагражденията им ще бъдат понижени с 50%. Клубните скаути пък към този момент са почнали да оглеждат футболисти от Чемпиъншип, с които да бъде запълнен състава, тъй като сигурно много от актуалните титуляри евентуално ще изоставен при лятото. Плюс това в Лестър считат да дават повече късмет на момчета от школата.

Шампионът от 2016 година сега е на две точки от избавителната зона. Тази вечер „ лисиците “ одобряват Ливърпул в извънредно значим мач и за двата тима. След срещата с мърсисайдци Лестър има посещение на Нюкасъл и домакинство на Уест Хам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР