Ръководството на Хебър (Пазарджик) обяви, че билетите за двубоя с

...
Ръководството на Хебър (Пазарджик) обяви, че билетите за двубоя с
Коментари Харесай

От Хебър пускат билетите за ЦСКА в деня на мача

Ръководството на Хебър (Пазарджик) разгласи, че билетите за дуела с ЦСКА ще бъдат пуснати в продажба в деня на срещата - неделя, 16 юли.

Най-напред отворена за продажба на входните талони ще бъде касата до фитнеса. Това ще стане след 10,30 часа и на нея ще се продават билети за всички браншове, като се изключи този за гостите - " Б ". Отново в деня на срещата, само че след 16 часа ще бъдат отворени останалите две каси - тази до езерото и касата до бранша за почитатели на " алените " (големия неестествен терен). Вратите на стадион " Георги Бенковски " ще бъдат отворени в 19 часа.

" Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети единствено и само на касата до паркинга при огромния неестествен терен и от там непосредствено ще влизат в бранш " Б ", който е за посетители. Те няма да бъдат допускани в останалите браншове даже по някакъв метод да са закупили билети за там ", се споделя в известието на Хебър.

От Пазарджик приканват феновете на дуела с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, защото пропусквателния режим ще бъде по-рестриктивен, a поради инспекциите на полицията влизането ще става по-бавно от елементарното.

Двубоят сред Хебър и ЦСКА - София ще се играе на 16 юли от 21 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР