Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги

...
Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги
Коментари Харесай

Цветан Цвеанов: Ръководството на партията стои твърдо зад кмета Георги Икономов

Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги Икономов. Сигурен съм, че структурата на партията в Банско ще продължи да бъде една от първите в страната и ще завоюва отличен резултат на локалния и европейския избор следващата година. Това съобщи пред над 200 представители на ГЕРБ-Банско ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на празнична вечер, с която дружно изпратиха извънредно сполучливата 2018 година, оповестяват от партията.
 img-20181227-wa0005  img-20181227-wa0008
„Вярвам, че разсъдъкът ще надделее и проблемите в ски зона Банско ще бъдат решени, тъй като това е в интерес освен на феновете на зимните спортове, само че и на децата, които би трябвало да имат пълностоен достъп до природата“, уточни Цветанов пред актива на партията в Банско. Той изрази удовлетвореността си от най-новата облага на града – детска градина за близо 100 деца.

Кметът на Банско Георги Икономов благодари на Цветанов и на премиера Бойко Борисов за поддръжката през годините и за всичките планове, които бяха осъществени на територията на общината. По думите му средствата, които получава общината от държавното управление, способстват както за подобряването на средата за живот, по този начин и за развиването на туризма. „Изпращаме извънредно сполучлива 2018 година и за нас е огромна чест да го създадем с един огромен другар на Банско – Цветан Цветанов“, съобщи Икономов и напомни, че общинската организация на ГЕРБ в Банско до този миг към момента няма изгубени избори.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР