Ръководството на футболния Барселона и по-голямата част от първия отбор

...
Ръководството на футболния Барселона и по-голямата част от първия отбор
Коментари Харесай

Ръководството на Барса с натиск срещу футболистите, а Куман разкритикува Меси

Ръководството на футболния Барселона и по-голямата част от първия тим са въвлечени в открита война поради апела на клубните шефове за понижаване на заплатите.

Миналата седмица играчите дадоха да се разбере, че няма да договарят по никакъв метод.

Бордът упорства да има единствено един футболист, който да ги съставлява при евентуални диалози с началниците. Понастоящем възнагражденията на състезателите обгръщат над 90% от бюджета на „ каталунците “.

Днес от високите етажи дадоха отговор с намерено писмо, подписано от Жема Биоска, шеф на човешките запаси, който е неотстъпчив в изискванията на президента и подчинените му за орязване на заплатите и това да има единствено един, който да приказва от името на целия тим.

„ Няма наредба или правна причина, която да оправдава потребността да се дискутират ограниченията, основани на стопански аргументи. От друга страна, в случай че се случи, това ще е в контраст дотам, че постигането на избрана цел, която обуславя жизнеспособността на субекта, би трябвало да бъде резултат от взаимните дейности на всички групи и секции “, написа в обръщението на управлението, което доближи до изданието ''Marca''.

Шефовете благодарят за жеста, с който през предишния сезон футболистите облекчиха разноските на Барселона, само че допълват, че в този момент ситуацията се е влошило.

„ Нивата на възнагражденията ви се поддържат единствено при сюжет на цялостно икономическо показване. Както знаете това се случва във всички европейски футболни клубове “, оповестяват още от офиса на Бартомеу.

До момента единствените, които са склонни да се лишат от % от заплатите си са Марк Андре тер Стеген, Клеман Ленгле и Френки де Йонг.

От друга страна в каталунския клуб се вижда и друго напрежение. А точно, че наставникът на тима - Роналд Куман, намерено разкритикува представянето на звездата на отбора - Лионел Меси.

„ Може би сега представянето на Меси може да бъде по-добро”, разяснява Куман преди мача на Барселона против унгарския Ференцварош от групите на Шампионска лига.

Припомняме, че в миналия към този момент уикенд Барселона загуби гостуването си на Хетафе с 0:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР