Ръководството на футболен клуб Етър Велико Търново разпространи отворено писмо

...
Ръководството на футболен клуб Етър Велико Търново разпространи отворено писмо
Коментари Харесай

Етър се оплака от съдийството още в първия си мач в Първа лига

Ръководството на футболен клуб Етър Велико Търново популяризира отворено писмо до футболната общност след първия мач от новия сезон в Първа лига.

Според " болярите " при попадението е имало съществени подозрения за засада.

" Етър загуби първия си мач в елита от Славия с 0:1, като единственият гол в срещата пристигна след противоречива обстановка. В 43-ата минута Янко Ангелов насочи удар, който попадна в тялото на Тошев. Отскочилата топка бе поета от Галин Иванов и той изведе Йон Бакеро, като останаха съществени подозрения за засада. Развитата от гостите офанзива бе приключена с гол на Галин Иванов. След няколко минутни съвещания сред основния арбитър и VAR-асистентите попадението бе зачетено. Етър насочва въпрос, адресиран към цялата футболна общност: по какъв начин при съществуването на пет камери на стадион " Ивайло " по този начин и не бе показано на нас и на цялата футболна публика неоспоримо доказателство, че Йон Бакеро не е в засада? Това е обстановка, която реши изхода от целия мач ", се споделя в писмото от клуба.

От клуба настояват, че макар съществуването на пет камери на стадиона, до неоспоримо доказателство по този начин и не се е стигнало.

" А правилото на системата VAR е точно да спечелва правдата на терена, като поправя съдийските решения, когато е належащо. Въпросът ни е: по какъв начин в мач от efbet Лига при съществуването на пет камери няма явен видео материал и никой не може да потвърди правотата на едно решение, което дефинира изхода на дуела? Призивът ни е да се вземат нужните ограничения, с цел да не се позволяват отсега нататък сходни обстановки, които ще водят до ощетяване и на други тимове! ", прибавят от клуба от Велико Търново.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР