Ръководството на ФК Хебър се възмути от писанията в столични

...
Ръководството на ФК Хебър се възмути от писанията в столични
Коментари Харесай

Хебър съзря интриги, подкрепи Николай Митов

Ръководството на ФК Хебър се възмути от писанията в столични спортни медии, които го приканват да уволни треньорът Николай Митов поради миникризата в тима.

Членът на УС на хебърци и състезателен шеф в клуба Иван Папазов съобщи, че мястото на Митов като треньор е повече от несъмнено и прикани за прекъсване на спекулациите на тази тематика.

" Първо, кой от нас е оповестил, че имаме за цел „ А” група още тази година? Това е очевидно единствено в главите на избрани публицисти, които желаят да вършат интриги. Да, пред Митов имаше цел да направи Хебър първи, само че преди 1 година, когато бяхме в Трета лига. Той си извърши тази цел съвършено.

Сега имаме 4 годишен проект за работа, който включва дотъкмяване на спортната база и последователно консолидиране на фрагменти от школата в мъжкия тим. Няма треньор в България, който да е наложил повече млади футболисти в мъжките гарнитури от Митов. Тази година ние слагаме една основа. Тимът бе възобновен през лятото на 80 % и по какъв начин може да чакаме да стартира да бие наред.

Не виждам кое е общото сред нас, ЦСКА 1948, Монтана, Септември(Сф) или Локо(Сф), чийто тимове са към този момент задоволително обиграни през последните 2 години.

Да не забравяме също, че дефакто ние играем всеки мач на непознат терен поради ремонта на стадиона ни. Когато си оправим базата ще можем да мислим за цели като влизане в Първа лига”, разяснява още Папазов.

Той добави, че Ники Митов има цялостното доверие на управлението и ориста му на треньор не зависи нито от идващия мач, нито от още по-следващия, нито от идващите пет.
Втора лига 8 кръг, понеделник 16 септември  Септември (София) 4:2краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР