Ръководството на е отхвърлило първата оферта на за . Според

...
Ръководството на е отхвърлило първата оферта на за . Според
Коментари Харесай

Юнайтед отхвърли първата оферта на Юве за Погба

Ръководството на е отхвърлило първата оферта на за. Според информациите в Италия тя е включваля замяна на играчи, като " бианконерите " са предложили или Дъглас Коща. Мениджърът на " алените дяволи " обаче не проявявал интерес към нито един от двамата препоръчани футболисти и заради тази причина офертата била отхвърлена.

" Мирър " прибавя друга информация през днешния ден. Английското издание твърди, че на " " са взели дефинитивно решение да продадат Погба през лятото, тъй като са приели обстоятелството, че французинът няма да подпише нов контракт с клуба. Юнайтед към този момент задейства клаузата за удължение на договора на халфа, тъй че той е привързан до лятото на 2022 година. В никакъв случай обаче Погба няма да бъде продаден през зимата, тъй като Солскяер има потребност от него в борбата за призовите места през този сезон.

Наскоро и сътрудникът на играча Минао Райола призна, че подобен вид футболисти не могат да бъдат трансферирани през януари, само че през лятото най-вероятно Погба ще смени клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР