Ръководството на Челси не планира да спира в желанието си

...
Ръководството на Челси не планира да спира в желанието си
Коментари Харесай

В Челси не смятат да спират: набелязаха нови двама

Ръководството на Челси не възнамерява да стопира в желанието си да посили отбора през януарския трансферен прозорец, осведоми тази заран пресата в Англия. 

Лондончани към този момент похарчиха над 100 милиона паунда, откакто привлякоха Беноа Бадиашиле от Монако, Михайло Мудрик от Шахтьор (Донецк), Давид Фофана от Норвегия, както и Жоао Феликс от Атлетико Мадрид. Сега шефовете на лондончани възнамеряват атака към някогашния отбор на сегашния управител на “сините ” Греъм Потър. На “Стамфорд Бридж ” са набелязали Мойсес Кайседо и Леандро Тросар като идващите огромни трансферни цели до края на януари. 
 Челси взе глътка въздух под погледа на Мудрик Челси взе глътка въздух под погледа на Мудрик
Двамата са попаднали измежду задачите за привличане по експлицитното гледище на своя някогашен ментор на “Амекс Стейдиъм ”, само че са били утвърдени и от останалите хора в спортно-техническия щаб. Кайседо към този момент от много време е свързван с трансфер в някой от грандовете на Острова, само че до този миг множеството издания посочваха като любимец за подписа му Ливърпул. 
 В Челси не мислят за разлъка с Потър, само че 7 футболисти са в “черния ” лист В Челси не мислят за разлъка с Потър, само че 7 футболисти са в “черния ” лист
Белгийското крило пък е в мощно влошени връзки с мениджъра на “чайките ” Роберто Де Дзерби и даже бе оставен отвън групата на отбора за успеха над мърсисайдци в последния кръг. Италианският ментор съобщи, че е доста неудовлетворен от държанието на Тросар и не е започвал титуляр в последните няколко седмици за Брайтън. Очаква се цената на двамата играчи да не е прекомерно висока, защото крилото има единствено 12 месеца от сегашния си договор, а за халфа също евентуално желаната сума ще е в границите на рационалното, считат в Челси.
 Челси предлага 30 милиона евро за футболист на ПСВ Айндховен Челси предлага 30 милиона евро за футболист на ПСВ Айндховен
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР