Ръководството на БСП запозна президента Румен Радев със своя проект

...
Ръководството на БСП запозна президента Румен Радев със своя проект
Коментари Харесай

БСП представи на президента Радев проекта си Визия за България“

Ръководството на Българска социалистическа партия срещна президента Румен Радев със своя план " Визия за България ". На работната срещата, която е по самодейност на левицата, е участвала и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според президента е преимущество, че „ Визия за България " не е предизборна стратегия, написана в къси периоди за разширение на електоралната база, а търси необятен спор и единодушие за решения на дълбоки публични проблеми, оповестиха от прессекретариата на президента.

 © Българска телеграфна агенция
По думите на Корнелия Нинова съответстват позициите им с президента, че би трябвало да се възвърне доверието в институциите, които сега не получават утвърждението на огромна част от българите.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Изключително остро сложиха въпроса от президентския екип за възобновяване на същинския парламентаризъм. Например, госпожа Друмева сложи въпроса за нетрайно законодателство, законодателство,което опонира на юридическата процедура и в Европа, и в България.  Корнелия Нинова за „ Визия за България “: Да сменим модела на ръководство Корнелия Нинова за „ Визия за България “: Да сменим модела на ръководство
В студиото на „ Панорама “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява концепцията, наречена „ Визия за България “, като посочи, че задачата ѝ е да се постави завършек на...

Коментирали са също, че е належащо по-сериозно наличие на страната в стопанската система, с ангажимента че това би трябвало да става с пазарни механизми.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Единодушни сме, че цели системи се нуждаят от промяна на моделите, по които действат. И двете страни изтъкнахме, че това е сферата на опазване на здравето, на обучение, цялата система на обществената страна, която е изцяло нефункционираща сега.
Президентът Радев е одобрил и концепцията на левицата да бъдат изведени няколко дълготрайни целта, по които българското общество да реализира единодушие, и които всяко последващо ръководство да следва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР