Ръководството на БСП-Перник обяви, че отказва да участва в листите

...
Ръководството на БСП-Перник обяви, че отказва да участва в листите
Коментари Харесай

И ръководството на БСП-Перник се отказа от листите за депутати

Ръководството на БСП-Перник разгласи, че отхвърля да взе участие в листите на партията за идния парламентарен избор. Председателят на Областния съвет на партията в града Валентин Петков, както и ръководителят на Общинския съвет на Българска социалистическа партия – Перник Стефан Кръстев излязоха с декларация, че ще си създадат самоотвод.

" Имаме и изключително мнение за метода, по който беше структурирано началото на проектолистата на Българска социалистическа партия за Пернишка област. На процедура беше отнето правото ни на мнение изключително за така наречен избираема зона на листата. Тази напрегната обстановка бе един от факторите, с цел да вземем решение да създадем групов самоотвод от проектолистата за народни представители ", пишат двамата в позицията си.

Кръстев и Петков показаха още, че желаят да останат на актуалните си позиции. Първият сега е зам.-кмет в Перник, а вторият – общински консултант.

Перничани ни гласоподаваха своето доверие и присъединяване ни в борбата за народни представители би било нелогично ", показват те.

Миналата седмица от " Позитано " 20 оповестиха кои ще са. Очаквано в Перник имаше разбъркване. През 2017 година актуалният кмет на града Станислав Владимиров беше лидер на листата в този изборен регион. Той беше народен представител две години. През последната година обаче връзките на Владимиров с Нинова са обтегнати от месеци – партията се разграничи от него, а той назова Нинова " злобна жена ". Сега лидер на листата на Българска социалистическа партия в Перник е Стоян Мирчев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР