Ръководството на Ботев (Пловдив) разпространи информация за състоянието на полузащитника

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) разпространи информация за състоянието на полузащитника
Коментари Харесай

Ботев публикува актуална информация за състоянието на Неделев

Ръководството на Ботев (Пловдив) популяризира информация за положението на полузащитника Тодор Неделев, който пострада късно нощес при пътно-транспортен случай с рейса на националния тим в Тбилиси и претърпя незабавна интервенция на главата в грузинската столица.

" Тодор Неделев претърпя сполучлива интервенция след пътния случай в Тбилиси. Интервенцията започва малко преди 1:00 часа българско време и продължи към 2 часа.

Капитанът на " канарчетата " бе със строшен череп и бе подложен на интервенция в болница в грузинската столица. В идващите дни Неделев ще остане в лечебното заведение, където ще бъде подложен на възстановителни процедури.
 Пресаташето на националите успокои: Тодор е нормализиран, наложи се мозъчна намеса
Пресаташето на националите успокои: Тодор е нормализиран, наложи се мозъчна намеса

" Слава богу, реакцията беше доста бърза "

ПФК Ботев Пловдив благодари на лекарите в болничното заведение в Тбилиси, както и на доктор Бочев и екипа на БФС и националния тим за оказаното подпомагане на Неделев, както и за своевременното информиране на " жълто-черния " Клуб по отношение на протичащото се с нашия капитан.

Пожелаваме на Тодор Неделев бързо възобновяване и скорошно завръщане на терена, където да прави обичаното си нещо - да радва " жълто-черните " сърца с красивите си и вълшебен отигравания! ", се споделя в известието.

Катастрофата с двата рейса, пренасящи националния тим на България, става в тунел и на мокра настилка по пътя на групата на " трикольорите " от летището към хотела в Тбилиси. Първият от двата автобуса с националите внезапно забива спирачки, откакто пред него ненадейно стопира различен автомобил, в резултат на което вторият рейс го удря мощно откъм гърба. Неделев е седял на последната седалка в ляво и получава пострадванията от части от счупеното задно стъкло на първия автобус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР