Ръководството на Борусия Дортмунд е взело твърдото решение да продаде

...
Ръководството на Борусия Дортмунд е взело твърдото решение да продаде
Коментари Харесай

В Дортмунд им дойде до гуша от детинщините на Обамеянг

Ръководството на Борусия Дортмунд е взело твърдото решение да продаде водещия си нападател Пиер-Емерик Обамеянг. Шефовете на немския гранд са се уморили от непрекъснатите неуважение на дисциплината, което габонецът показва през последните 18 месеца.

Лудо дерби на Рур! От 4:0 за Дортмунд до 4:4

Макар формата на 28-годишния състезател да е повече от солидна – 17 гола в 19 мача дотук през сезона – несъгласията към него станаха прекалено много. През лятото Обамеянг имаше „ зелена светлина” да си откри нов тим, само че до договорка по този начин и не се стигна. Желаните от него дестинации бяха Реал Мадрид или Милан, като никой от тях не направи решителна стъпка по въпроса.

Самоотлъчките отвън терена са единствено едната страна на монетата, като чашата на търпението в Дортмунд преля след трагичното дерби против огромния зложелател Шалке 04 през уикенда. До 55-ата минута на мача „ жълто-черните” водеха с 4:0, като Обамеянг беше измежду голмайсторите. Тогава обаче точно габонецът бе изпъден от игра, а „ кралско сините” сътвориха знамение, отбелязвайки 4 гола за крайното 4:4.

Обамеянг изравни връх в Бундеслигата

Пред този мач Обамеянг бе осъден от клуба с изваждане от групата за дуела против Щутгарт заради дисциплинарни аргументи. Оказа се, че футболистът е отпътувал на шопинг в Италия макар експлицитната възбрана на Борусия. В същото време медиите в Германия рапортуват, че към този момент огромна част от съотборниците му се оплакват от несериозното отношение на Обамеянг към подготвителния развой. Бившият ас на Сент Етиен постоянно закъснявал за заниманията, а в това време ядосал и шефовете, като взел присъединяване във фотосесия без
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР