Ръководството на Берое обяви официално новия треньорски щаб, който ще

...
Ръководството на Берое обяви официално новия треньорски щаб, който ще
Коментари Харесай

Берое обяви новия треньорски щаб

Ръководството на Берое разгласи публично новия треньорски щаб, който ще води тима след раздялата с Димитър Димитров-Херо. В него влизат четирима някогашни играчи на „ зелено-белите “, с дълготраен стаж в старозагорския клуб по футбол. Начело на тима застава Петър Колев, негови помощници ще бъдат Слави Жеков, Пламен Липенски, който ще продължи да дава отговор за кондиционната подготовка и Ивко Ганчев, който ще готви вратарите. Първият дуел на треньорския щаб ще бъде още в събота, когато Берое гостува на Монтана.

Петър Колев е роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за Берое във всички шампионати. Колев бе старши треньор на дублиращия тим на старозагорци през сезон 2009/10 година Шампион на България с Локомотив (Пловдив). Той бе и асистент треньор на „ зелено-белите “ през последната една година и половина.

Слави Жеков е роден в Стара Загора. Като футболист има 194 мача за „ Берое “ във всички шампионати. Носител на Купата на България със „ зелено-белите “. Жеков бе старши треньор на тима до 17 година през сегашния сезон.

Ивко Ганчев е роден в Стара Загора. Като футболист той има 183 мача за Берое във всички шампионати. Шампион на България със „ зелено-белите “. Ганчев има дълготраен опит като треньор на вратарите, асистент и старши треньор.

Пламен Липенски е роден в Стара Загора. Като футболист има 234 мача за Берое във всички шампионати. Шампион на България със „ зелено-белите “. Липенски заемаше позицията в три от предходните треньорски щаба и даже водеше тима като старши треньор краткотрайно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР