Ръководството на Българската професионална футболна лига (БПФЛ) изказа благодарности към

...
Ръководството на Българската професионална футболна лига (БПФЛ) изказа благодарности към
Коментари Харесай

Българската професионална футболна лига благодари на полицията след финала за Купата

Ръководството на Българската професионална футболна лига (БПФЛ) изрече благодарности към почитателите и полиция след финалния дуел от шампионата за Купата на България сред Левски и ЦСКА.

" Финалът за SESAME Купа на България сред тимовете на ПФК ЦСКА София и ПФК Левски се трансформира в същински празник за феновете на футбола в България. Пълният стадион " Васил Левски ", страхотната атмосфера и футболната борба белязаха по този начин чакания толкоз дълго време пряк мач за трофей сред тези два отбора.

В неделния следобяд на 15 май станахме очевидци на мач, който демонстрира, че футболът в действителност е велика игра и обществен феномен. Българската професионална футболна лига честити трофея на ПФК Левски, отборът ще има опция да се изправи против ПФК Лудогорец в мач за Суперкупата на България ", написаха от БПФЛ.
 Радостин Василев: Честита купа на Левски, по-добрият тим завоюва през днешния ден
Радостин Василев: Честита купа на Левски, по-добрият тим завоюва през днешния ден

Надявам се да съм им на кадем, споделя спортният министър

" Българската професионална футболна лига изрича своите благодарности на двата клуба финалисти, проведените фенклубове, както и на футболните агитки, които демонстрираха съпричастност и държание, което оказа помощ мачът да премине без съществени произшествия и с минимални вреди на стадиона, макар множеството хора изпълнили трибуните.

Също по този начин показваме специфични благодарности на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи и ангажираните с провеждането на финала полицейски чиновници, които направиха всичко допустимо да бъде предотвратено прекалено напрежение сред почитателите на двата тима. Професионализмът на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, демонстрираните от тях разсъдък и опит за справяне в сложни обстановки, резервираха здравето иусмивките на хиляди хора, довели децата си на стадиона, с цел да станат част от спортно събитие за историята!

Сигурни сме, че сходни футболни конфликти, пред цялостни трибуни, ще стават все по-често събитие в българския футбол, тъй като футболът е за хората, а те обичат да поддържат тимовете си на стадиона ", обявиха от БПФЛ.
 12-годишно дете е в болница след огромния край
12-годишно дете е в болница след огромния край

Било е ударено от сигнална ракета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР