Ръководните фактори в Реал Мадрид са съставили трансферен списък за

...
Ръководните фактори в Реал Мадрид са съставили трансферен списък за
Коментари Харесай

Реал има впечатляващ списък с трансферни цели

Ръководните фактори в Реал Мадрид са съставили трансферен лист за летния трансферен прозорец. В листата има четирима футболисти, оповестява радио „ Cadena SER “. Привличането на нов централен нападател ще бъде приоритет през летния трансферен прозорец.

Наясно с възрастта на Бензема, клубните ръководители считат да привлекат звучно име. Душан Влахович от Ювентус е първото име, което се свързва с трансфер на „ Сантиаго Бернабеу “. Въпреки разочароващата си форма, сърбинът означи 11 гола в 34 мача. Ювентус желае над 100 милиона евро за него.

Садио Мане от Байерн също е в листата с нападатели, които Реал желае. Сенегалецът направи страхотни сезони в Ливърпул, само че изпадна в рецесия, откакто мина в Байерн. Той означи последния си гол в Бундеслигата през октомври. В момента той има 11 гола в 33 мача във всички шампионати.

Реал желае да притегли и Рафаел Леао от Милан. Твърди се, че Флорентино Перес е в непрекъснат контакт с мениджъра на португалеца. За да притегли Леао, Реал ще предложи пари на Милан и Браим Диас, който играе втори следващ сезон като преотстъпен при „ росонерите “.

Нигериецът от Виляреал Самуел Чуквуезе също попада в полезрението на Реал Мадрид. Наскоро крилото впечатли с две попадения в мача с Реал Мадрид на „ Сантиаго Бернабеу “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР